Táborok

Ezekben a táborokban pár napon keresztül Neked is lehetőséged van kiszakadni kicsit a mindennapok sodrából. Támogató csoport energiában, finom, természeti környezetben, élet-vidám társakkal körül véve játék a fejlődés. Ha szeretnél Te is hatékonyan tenni a saját fejlődésedért, szeretnéd megtapasztalni a tökéletes egyensúlyt és érdekel a kézenállás, meg az akrojóga, Neked is itt a helyed. 

Nyári Akrojóga intenzív Anitával

Egy egész hét, amikor minden nap találkozunk egy-egy 3 órás workshop erejéig.🌟
✯ Amitől ez még több, mint a szokásos órák:
✔ Egy zárt csapattal dolgozunk, így kifejezetten a résztvevőkre lesz szabva minden gyakorlat
✔ Fokozatosan felépített tematika, egymásra épülő gyakorlatok
✔ Izgalmasabb, biztonságosabb, megtartó csoport a fix résztvevőknek köszönhetően
✔ Kis létszámú csoport, így mindenki megkaphatja a számára szükséges és igényelt figyelmet, támogatást
✔ A hosszabb alkalmak (3 órás foglalkozások) még inkább lehetővé teszik, hogy az Acroyoga minden elemével mélységében is foglalkozzunk. Így több lesz benne a masszázs, a terápiás repülés és sokszínűbb technikai eszköztárral is meg tudunk ismerkedni
✔ Ideális azoknak, akik nem tudnak elszakadni hosszabb időre, és nem tudnak eljönni az ottalvós táborokba
Ha még ismeretlen számodra az acroyoga világa:
✯ Az Acroyoga foglalkozásokon ötvözzük a jóga, a partner akrobatika és a thai masszázs elemeit és jótékony hatásait. A gyakorlatok során erősödik a testünk, hajlékonyabbak és rugalmasabbak leszünk, fejlődik a koncentrációs képességünk, az egyensúly érzékünk, és még a kommunikációs készségünk is! Segít erősíteni a bizalmat másokban és önmagunkban is, megtanulunk másokat megtartani és rábízni magunkat másokra. És közben nagyon sokat játszunk és nevetünk! 🙂 Lehet kicsit újra gyereknek lenni, és játékosan, új helyzetekben kipróbálni magunkat és más szemszögből figyelni a környezetünket.
✯ Jöhetsz egyedül vagy többedmagaddal, mindenhogy szeretettel várunk!
Korábbi acrós tapasztalat nem szükséges, de ha már tudsz egy s mást, akkor is lesznek számodra kihívások! Ha szeretnél résztvenni, jelentkezz mielőbb (info@kezenallas.com), hogy biztosítsd a helyed a táborban!
Anita és Gergő

Kedvcsináló