A Kézenállás Könyv

Gondoltad volna, hogy a KÉZENÁLLÁS lehet önismereti út is? Ez a könyv társad lehet a tökéletes EGYENSÚLY felé vezető úton, mely egyben önmagad mélyebb megismerése felé is vezet.

2 könyv megvásárlása esetén 6.000,-/db. helyett 5.500,-/db áron lehetnek tiéd a könyvek.

Ha szeretnéd a könyvben olvasottakat gyakorlatban is hasznosítani rendszeres KÉZENÁLLÁS ÓRÁKON, akkor ez a lehetőség Neked szól:

  • 8-alkalmas “Kézenállás és Akrojóga Bérletet” + könyv rendelése esetén: könyv: 5.000,-/db (6.000,-/db helyett) + Kézenállás és Akrojóga Bérlet: 22.500,-/db (24.000,-/db helyett)=30.000,- helyett: 27.500,-.
  • 8-alkalmas “Kézenállás és Akrojóga Bérletet” + 2 könyv rendelése esetén: könyv: 4.000,-/db (6.000,-/db helyett) + Kézenállás és Akrojóga Bérlet: 22.000,-/db (24.000,-/db helyett)=36.000,- helyett: 30.000,-.  

(A “Kézenállás és Akrojóga Bérletet” az Abraka-Dabra Mozgásműhelyben (Bp. 1027, Margit krt. 54.) tudod lejárni. Órarendet az “Események” menü “Rendszeres órák” almenüjére kattintva találsz.)

Ha szeretnéd Te is közelebbről megismerni ezt a zseniális mozdulatot,

Ha szeretnél ötletes és hatékony rávezető gyakorlatokat kapni,

A helyes lendület használathoz,

A valódi függőleges póz kialakításához,

A biztonságos, fal nélküli kézenálláshoz,

A lendület nélküli kézenálláshoz,

Különböző kézenállás fajtákhoz (zsugor, terpesz, harántterpesz, mexikói) és a

A stabil és aktív egyensúlyozáshoz,

Ha szeretnéd tudni, hogyan győzheted le a kézenállástól és más fejjel lefelé pozícióktól való félelmeidet,

Ha vágysz arra a felszabadult, örömteli mozgásra, mely a félelmeiden túl vár rád,

akkor ez a könyv Neked szól. Most megrendelhető.

A sztori

Kiknek?

Ez a könyv számtalan féle módon szól hozzád. Neked szól, ha szeretnéd elsajátítani a tökéletes kézenállás technikáját, ha szeretnéd megtapasztalni a magabiztosan uralt egyensúlyt. Akkor is neked szól, ha félsz a hátra eséstől, és szeretnéd tudni, hogyan győzheted le ezt a félelmedet, ha szeretnéd elsajátítani a biztonságos, fal nélküli kézenállás technikáját. Lehet, hogy vágysz a felszabadult lendülésre, de úgy érzed, behúzott fékkel nyomod a gázt. Sokan vannak ezzel így, viszont számtalan sikertörténet bizonyítja, hogy a bennünk lévő, beragadt lendület igenis felszabadítható. Ebben a könyvben erről is találsz konkrét technikákat, rávezető gyakorlatokat és tanítványok inspiráló történeteit. Szeretnéd a kézenállást beépíteni a napi gyakorlásodba, szeretnéd összekötni más mozdulatokkal? 

Miről?

A könyvben olvashatsz a helyes lendület használatról,a valódi függőleges pozíció kialakításáról,a fal nélküli kézenállásról, a lendület nélküli kézenállásról,a különböző, kézenállásformákról,a kézenállás és kartámaszos testhelyzetek összekötéséről,személyes tapasztalataimról a kézenállással kapcsolatos önismereti folyamatok terén,tanítványok siker történeteirőlVajon megtanulható-e felnőtt fejjel, tornász múlt nélkül a lendület nélküli kézenállás (presshandstand)? A válasz igen, az ide vezető út pedig ki van taposva és le van írva, szóval hajrá! Talán épp el vagy akadva, és inspirációt keresel a rendszeres gyakorláshoz, hogy tovább tudj lépni a következő szintre. Még az is lehet, hogy a kézenállás, nem csak, mint technika, de mint önismereti út is érdekel. Ez a könyv ezekben is a társad és úti kalauzod lehet, ha szeretnéd.

Miért?

Ami az órákon történik, az egyszerűen túl értékes ahhoz, hogy ne legyen megosztva. Ennek a fajta gyakorlásnak tanulsága és üzenete van. Hosszú évek során, a technikai fejlődés mellett sokaknak hozott az életébe értékes felismeréseket, tapasztalást a külső és belső egyensúlyról, összpontosításról, egységről, tudatosságról. Amikor rájössz, hogy képes vagy legyőzni a félelmeidet és meghaladni a korlátaidat, az életed is megváltozik. Más ember leszel. A különböző technikák, rávezetők és célirányos erősítő és nyújtó-mobilizáló gyakorlatok mellett, éppen ezért a tanítványok inspiráló sikertörténetei is fontos részét képezik a könyvnek. Azért írtam, hogy hűséges úti társa és úti kalauza lehessen mindazoknak, akik a keresik a technikai fejlődést, az életükben az egyensúlyt és a kézenállásra a saját személyiségfejlődésük eszközeként is tekintenek

Hogyan?

 A könyv olvasása kiegészíti és hatékonyan támogatja a tanárral való, rendszeres és egyénre szabott gyakorlást. Meríthetsz belőle ötletes gyakorlatokat, vagy akár értékes inspirációt, amikor épp arra van szükséged. Praktikus szempontokat szem előtt tartva, a könyvet direkt vastagabb spirálkötésben terveztük, hogy akár gyakorlás közben, a földre lerakva is nyitva tudjon maradni. Haladhatsz benne lineálisan, vagy akár tematikusan, előre véve az épp aktuálisan gyakorolt területek leírását és a hozzájuk tartozó gyakorlatokat, rávezetőket. Mindenkinek egyéni a fejlődési dinamikája, haladj te is a sajátodnak megfelelően. Az egyes gyakorlatok leírásánál megtalálod a biztonságos gyakorlásukhoz szükséges előfeltételeket, melyeket fontos, hogy be is tarts. Emellett van lehetőség kézenállás órákat, workshopokat vagy akár magánórákat is látogatni. Ha úgy érzed, elakadtál, bátran írj (info@kezenallas.com), és megbeszéljük a lehetőségeket.

Olvasói Vélemények

Robi

„Úgy ír a kézenállásról, hogy kedvet kapok. Korábban nem érdekelt ez a mozdulat, és évek óta semmi komolyabb mozgást nem végeztem, de most olyan lelkesedés van rajtam, mint gyerekkoromban. Jó újra felfedezni, mit tud ez a test.”

Kata

„Véletlenül találtam rá erre a könyvre. Nem volt különösebb célom, csak kíváncsi voltam, mit lehet annyit írni a kézenállásról. Aztán megdöbbentem, mennyi mindennel összefügg az, ha az ember rendszeres gyakorlásba kezd. Ki tudja, talán még én is kipróbálom.”

Lilla

„Meglepően finom, és emberi, amit ebben a könyvben olvasok. Még az elején vagyok, de alig várom, hogy folytathassam. Újra kedvet érzek a gyakorláshoz.”

Igor

„Sosem gondoltam volna, hogy egy alapvetően technikai könyv ki tud mozdítani a tespedésből. Kirugdal az ágyból és már mozgok is. Annyi év után újra.”